Αποτελέσματα για τον αριθμό τηλεφώνου 2111904297

📍Αθήνα/Πειραιάς/Σαλαμίνα, Ελλάδα
Διορθωμένη γραμμή
Αποκλείστε τον αριθμό τηλεφώνου
 Αξιολόγηση: 3 - 5 ψήφοι
 • από τον/την Ανώνυμος 

  Κι επίσης από τον "Οδηγός Καναλωτή για Τηλεφωνία και Διαδίκτυο" της ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων) έχει εκδόσει 100 συχνές ερωτήσεις στο: "Οδηγός Καναλωτή για Τηλεφωνία και Διαδίκτυο" - https://www.eett.gr/opencms/export/sites/default/admin/downloads/Informative_Documentation/EETT.pdf

  83. Επιθυμώ να μη λαμβάνω κλήσεις/μηνύματα για προωθητικές ενέργειες/ διαφημίσεις. Τι πρέπει να κάνω;

  Αναφορικά με τις κλήσεις πρέπει να το δηλώσετε εγγράφως στην εταιρία σας, κατά τη σύναψη της σύμβασης ή σε μεταγενέστερο χρόνο. Οι εταιρίες υποχρεούνται να τηρούν μητρώο με αυτές τις δηλώσεις, το οποίο είναι γνωστό ως «μητρώο του άρθρου 11» (από το άρθρο 11 του Ν.3471/2006). Η τήρηση του μητρώου γίνεται ξεχωριστά από κάθε εταιρία και επομένως, πρέπει να απευθυνθείτε σε όλες τις εταιρίες που είστε συνδρομητής.
  Οι εταιρίες που πραγματοποιούν προωθητικές ενέργειες μέσω κλήσεων δεν πρέπει να καλούν όσους περιλαμβάνονται στα μητρώα του άρθρου 11 όλων των εταιριών.
  Για προωθητικές ενέργειες/διαφημίσεις με ηλεκτρονικά μέσα (e-mail, SMS, fax, αυτόματοι τηλεφωνητές κ.λπ.) απαιτείται να έχετε δώσει προηγουμένως τη συγκατάθεσή σας. Εξαίρεση, αποτελεί η περίπτωση που έχετε πελατειακή σχέση με την εταιρία που διεξάγει τις προωθητικές ενέργειες. Ωστόσο, και σε αυτή την περίπτωση, έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε εγγράφως να μη λαμβάνετε τα παραπάνω μηνύματα.

 • από τον/την Ανώνυμος 

  παίρνουν συνέχεια και το κλείνουν

 • από τον/την Ανώνυμος 

  Με πήραν το μεσημέρι έλειπα από το σπίτι τώρα γύρισα κάλεσα τον αριθμό αλλά λέει δεν λειτουργεί αύριο θα κινηθώ νομικά να δω ποιος μας ενοχλεί υπάρχουν δρόμοι για να κινηθούμε

 • από τον/την Ανώνυμος 

  Με πήραν σήμερα 18.50.Ελειπα απ' το σπίτι.Δεν τους πήρα πίσω γιατί μπορεί να χρεωθώ.Θα ρωτήσω στην forthnet αν γίνεται να γίνει κάτι αλλά μέχρι τότε έχω ασύρματο τηλέφωνο που έχει φραγή και τα περνάω εκεί αυτά τα τηλέφωνα.Θα ήθελα να πω σε όλους όταν σηκώνετε το τηλέφωνο να μην λέτε "ναι"αλλά "παρακαλώ"Με το "ναι"αν η κλήση καταγράφεται μπορεί να βρεθείτε χρεωμένοι από δήθεν αγορές! Προσοχή.

 • από τον/την Ανώνυμος 

  ΑΛΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΗΚΩΣΑ ΕΙΠΑ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ...

 • από τον/την Ανώνυμος 

  Καθημερινες κλησεις, χωρις να μιλουν. Πιστευω οτι προκειται για ψαρεμα ποιες ωρες ειμαστε σπιτι. Ο αριθμος δεν μπορει να κληθει απο εμας, ακουγεται μηνυμα οτι δεν λειτουργει.

 • από τον/την Ανώνυμος 

  Αυτή η χώρα δεν μπορεί να μας απο ένα ενοχλητικό τηλεφωνο και περιμενουμε να μας σώσει απο τα πιο επικινδυνα και πιο δυσκολα;

 • από τον/την Ανώνυμος 

  Κάντε κάτι να απαλλαγούμε από αυτό το νούμερο . Παίρνουν όλη μέρα,κάθε μέρα ! Πόσο αλήτες ..πραγματικά !

 • από τον/την Ανώνυμος 

  Υπάρχει πιθανότητα να μας χρεώνουν????😒😒😒

 • από τον/την Ανώνυμος 

  Κάλεσαν 3 φορές και δεν μιλάνε πώς μπορούμε να βρούμε σε ποιον ανήκει ο αριθμός ξέρει κάποιος;

 • από τον/την Ανώνυμος 

  ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ.......ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ...... ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ...... ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΑ.......

 • από τον/την Ανώνυμος 

  μα, πως βρήκαν το τηλέφωνο μας, τι λέει ο νόμος για αυτές τις περιπτώσεις? που να απευθυνθούμε, ξέρει κάποιος/α?

 • από τον/την Ανώνυμος 

  Πως να κινηθώ νομικά? Ας μας κάποιος αν ξέρει σας παρακαλώ..

 • από τον/την Ανώνυμος 

  Τώρα θα ρωτήσω την εταιρία μου αν μπορούν να κάνουν φραγή από το νούμερο αυτό και θα σου πω

 • από τον/την Ανώνυμος 

  Πραγματικά δεν γίνεται τίποτε με αυτή την κατάσταση?..Έχει μια εβδομάδα που με περνουν συνέχεια! Τραγικό απλά.

 • από τον/την Ανώνυμος 

  Μας καλούν 3 και 4 φορές την μέρα μόλις απαντάς το κλείνει. Όταν παίρνεις πίσω λέει ότι ο αριθμός δεν λειτουργεί. Κάποιος βλαμμένος θα ναι αργοσχολος που δεν ξέρει με τι να ασχοληθεί.Η ηλιθιότητα σε όλο της το μεγαλείο τι να πεις......,

 • από τον/την Ανώνυμος 

  Kaloyn xoris na apantoun

 • από τον/την Ανώνυμος 

  Παίρνουν ότι ώρα να ναι. Το τηλέφωνό δε λειτουργεί όταν καλεις. Προφανώς έχουν προγραμματισει τις κλήσεις μέσω υπολογιστή. Σκοπός της ζωής μου είναι πλεον τους βρω και να πάρω αποζημίωση.

 • από τον/την Ανώνυμος 

  χτυπάει 2 με 3 φορές την ημέρα και αν το σηκώσεις δεν απαντάει

 • από τον/την Ανώνυμος 

  Έχουν προ πολλού ξεπεράσει τα όρια του ενοχλητικού! Καλούν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας -σήμερα με κάλεσαν 7 φορές!- όταν απαντάς το κλείνουν και όταν καλείς ακούγεται μήνυμα ότι ο αριθμός δεν λειτουργεί! Κάτι πρέπει επιτέλους να γίνει με όλους αυτούς που δεν σέβονται ούτε προσωπικά δεδομένα ούτε την ηρεμία κανενός!!!

Call Blocker app

Αποκλεισμός αυτού του αριθμού τηλεφώνου τώρα!

Θέλετε να αποκλείσετε όλες τις κλήσεις από το 2111904297; Έχουμε αναπτύξει μια δωρεάν εφαρμογή για iPhone και Android για να αποκλείσει αυτόματα όλες τις ανεπιθύμητες κλήσεις που ενδέχεται να λάβετε και να προστατεύσει το τηλέφωνό σας από νέες επικίνδυνες απειλές.

Η εφαρμογή μας χρησιμοποιείται ήδη από εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Γίνετε μέλος της μεγαλύτερης κοινότητας!

Πληροφορίες σχετικά με τα σχόλια

Λυπούμαστε πραγματικά που λάβατε μια άγνωστη κλήση από το 2111904297. σήμερα – καταλαβαίνουμε πόσο αγχωτικό μπορεί να είναι. Ελπίζουμε ότι τα σχόλια των χρηστών μας θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε μια ενοχλητική κλήση.

Ποια ήταν η εμπειρία σας; Βοηθήστε τους άλλους προσθέτοντας το δικό σας σχόλιο ή απευθυνθείτε στην κοινότητά μας για οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να έχουν.

Στειλτε αναφορα για εναν αριθμο τηλεφωνου

 Προσθέστε περισσότερες λεπτομέρειες
Τα cookies μάς βοηθούν να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Κάνοντας χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.ΑποδοχήΔιαβάστε περισσότερα