Αποτελέσματα για τον αριθμό τηλεφώνου 2155408167

📍Αθήνα/Πειραιάς/Σαλαμίνα, Ελλάδα
Διορθωμένη γραμμή
  • από τον/την Ανώνυμος 

    πήραν τηλέφωνο στον εργασιακό μου χώρο, αναζητώντας άνθρωπο του συγγενικού μου περιβάλλοντος. Αγενέστατη η κυρία, όταν την ρώτησα πως βρήκε το τηλέφωνό μου και γιατί κάλεσε σε αυτό το νούμερο χωρίς προηγούμένως να έχει την συγκατάθεσή μου για κάτι τέτοιο, μου μίλησε με ύφος και προσπάθησε να με πείσει ότι εγώ έχω καλέσει από αυτό το νούμερο, στο τέλος μου έκλεισε το τηλέφωνο.
    ενοχλήθηκε η κυρία από την κλήση μου. Μην απαντάτε ποτέ.

  • από τον/την Ανώνυμος 

    καλουν κ μολις το σηκωνεις κλεινει. πολυ ενοχλητικο.

Call Blocker app

Αποκλεισμός αυτού του αριθμού τηλεφώνου τώρα!

Θέλετε να αποκλείσετε όλες τις κλήσεις από το 2155408167; Έχουμε αναπτύξει μια δωρεάν εφαρμογή για iPhone και Android για να αποκλείσει αυτόματα όλες τις ανεπιθύμητες κλήσεις που ενδέχεται να λάβετε και να προστατεύσει το τηλέφωνό σας από νέες επικίνδυνες απειλές.

Η εφαρμογή μας χρησιμοποιείται ήδη από εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Γίνετε μέλος της μεγαλύτερης κοινότητας!

Πληροφορίες σχετικά με τα σχόλια

Λυπούμαστε πραγματικά που λάβατε μια άγνωστη κλήση από το 2155408167. σήμερα – καταλαβαίνουμε πόσο αγχωτικό μπορεί να είναι. Ελπίζουμε ότι τα σχόλια των χρηστών μας θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε μια ενοχλητική κλήση.

Ποια ήταν η εμπειρία σας; Βοηθήστε τους άλλους προσθέτοντας το δικό σας σχόλιο ή απευθυνθείτε στην κοινότητά μας για οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να έχουν.

Στειλτε αναφορα για εναν αριθμο τηλεφωνου

 Προσθέστε περισσότερες λεπτομέρειες
Τα cookies μάς βοηθούν να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Κάνοντας χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.ΑποδοχήΔιαβάστε περισσότερα