Αποτελέσματα για τον αριθμό τηλεφώνου 2162008728

Διορθωμένη γραμμή
1
gr Αθήνα/Πειραιάς/Σαλαμίνα, Ελλάδα

⚠️ Οι κλήσεις από αυτόν τον αριθμό τηλεφώνου έχουν ταξινομηθεί ως Aπειλές (1x).

  • από τον/την DINOS 

    Από το "δικηγορικό γραφείο" που λειτουργεί όμως ως εισπρακτική Χαρακτινιώτης για λογαριασμό της ALFABANK! Στέλνουν τώρα κι SMS που φαίνεται ως αποστολέας η λέξη DIKHGOROS ή PER.ATTIKHS, NOMIKOTMHMA. Είναι απλά εισπρακτική! Τροπή σας για την συμπεριφορά σας που μόνον δικηγόρο δεν χαρακτηρίζει. ΝΤΡΟΠΗ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ!!!! ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΑΝΤΙΔΟΥ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. Διεύθυνση: ΜΕΡΛΙΝ 10 - ΤΚ: 10671. Tηλέφωνο: 2164003677. Κινητό: 6974930412. ΚΟΖΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΟΣ και άλλοι ΑΠΕΙΛΟΥΝ!!! Με μυνήματα!

    Ιδιοκτήτης: Χαρακτινιώτης εισπρακτική

    Είδος κλήσης: Aπειλές
    likedislikearrow
bookmark

Πώς να μπλοκάρετε κλήσεις από το 2162008728;

Αν θέλετε να μπλοκάρετε τις κλήσεις από το 21 6200 8728 και να προστατεύσετε το τηλέφωνό σας από άλλες πιθανές απάτες, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή CallBlocker, η οποία αναγνωρίζει και μπλοκάρει αυτόματα όλες τις κλήσεις spam που εντοπίζουμε στον ιστότοπό μας. Το CallBlocker είναι μια δωρεάν εφαρμογή, τον τελευταίο χρόνο είχαμε περισσότερες από 1 εκατομμύριο λήψεις!

Call Blocker iOSCall Blocker Android

Πληροφορίες σχετικά με τα σχόλια

Λυπούμαστε πραγματικά που λάβατε μια άγνωστη κλήση από το 2162008728 σήμερα – καταλαβαίνουμε πόσο αγχωτικό μπορεί να είναι. Ελπίζουμε ότι τα σχόλια των χρηστών μας θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε μια ενοχλητική κλήση.

Ποια ήταν η εμπειρία σας; Βοηθήστε τους άλλους προσθέτοντας το δικό σας σχόλιο ή απευθυνθείτε στην κοινότητά μας για οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να έχουν.

Στειλτε αναφορα για εναν αριθμο τηλεφωνου

+ Προσθέστε περισσότερες λεπτομέρειες