Αποτελέσματα για τον αριθμό τηλεφώνου 2165006720

Διορθωμένη γραμμή
1
gr Αθήνα/Πειραιάς/Σαλαμίνα, Ελλάδα

⚠️ Οι κλήσεις από αυτόν τον αριθμό τηλεφώνου έχουν ταξινομηθεί ως Πιθανό scam (απάτη) (1x).

  • από τον/την Σ. Π. 

    Το αγνωστο νούμερο καλεί 6-7 φορες καθημερινά όσο χρησιμοποιούμε την τηλ κάρτα της vodafone. Αυτο δε συμβαίνει με άλλες εταιρειες κινητής τηλεφωνίας. Είναι πολύ ενοχλητικό και επικίνδυνο, καθώς από τα σχόλια που διαβάσαμε φαίνεται να υποκρύπτει πωλήσεις που δεν είναι σύμφωνες με το νόμο. Αν ενέχεται η vodafone θα πρεπει να καταγγελθει.

    Ιδιοκτήτης: Αγνωστος

    Είδος κλήσης: Πιθανό scam (απάτη)
    likedislikearrow
bookmark

Πώς να μπλοκάρετε κλήσεις από το 2165006720;

Αν θέλετε να μπλοκάρετε τις κλήσεις από το 21 6500 6720 και να προστατεύσετε το τηλέφωνό σας από άλλες πιθανές απάτες, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή CallBlocker, η οποία αναγνωρίζει και μπλοκάρει αυτόματα όλες τις κλήσεις spam που εντοπίζουμε στον ιστότοπό μας. Το CallBlocker είναι μια δωρεάν εφαρμογή, τον τελευταίο χρόνο είχαμε περισσότερες από 1 εκατομμύριο λήψεις!

Call Blocker iOSCall Blocker Android

Πληροφορίες σχετικά με τα σχόλια

Λυπούμαστε πραγματικά που λάβατε μια άγνωστη κλήση από το 2165006720 σήμερα – καταλαβαίνουμε πόσο αγχωτικό μπορεί να είναι. Ελπίζουμε ότι τα σχόλια των χρηστών μας θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε μια ενοχλητική κλήση.

Ποια ήταν η εμπειρία σας; Βοηθήστε τους άλλους προσθέτοντας το δικό σας σχόλιο ή απευθυνθείτε στην κοινότητά μας για οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να έχουν.

Στειλτε αναφορα για εναν αριθμο τηλεφωνου

+ Προσθέστε περισσότερες λεπτομέρειες