Αποτελέσματα για τον αριθμό τηλεφώνου 6933912572

Wind
Κινητό τηλέφωνο
5
gr Ελλάδα
 • από τον/την Ανώνυμος 

  ΕΧΟΥΝ ΞΕΘΑΨΕΙ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ. ΕΛΕΟΣ!!!

  likedislikearrow
 • από τον/την Ανώνυμος 

  6933912572. ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ.
  ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ. ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΖΗΤΑΝΕ Τ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ Κ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ.
  ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΙΝΗΤΩΝ. ΓΙΑ ΣΥΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ.

  like1dislikearrow
 • από τον/την Ανώνυμος 

  ενοχλούν τους γονείς μου στο χωριό και ζητάνε εμένα που δεν ζω εκεί εδώ και 20 χρόνια τώρα. Ζητάνε επίμονα το κινητό μου και τους λένε ότι είναι επείγον. Μεγάλοι άνθρωποι και τους αγχώνουν τα ρεμάλια.

  likedislikearrow
 • από τον/την Ανώνυμος 

  Το 6933912572 ενοχλούν τους γονείς μου στο χωριό και ζητάνε εμένα που δεν ζω εκεί εδώ και 20 χρόνια τώρα. Ζητάνε επίμονα το κινητό μου και τους λένε ότι είναι επείγον. Μεγάλοι άνθρωποι και τους αγχώνουν τα ρεμάλια.

  likedislikearrow
 • από τον/την Ανώνυμος 

  Παίρνουν συχνά τους γονείς μου σε σταθερό τηλέφωνο στο χωριό. Ζήτα τον πατέρα μου για να ρυθμίσει οικονομικές εκκρεμότητες ενώ δεν υπάρχουν.

  likedislikearrow
bookmark

Πώς να μπλοκάρετε κλήσεις από το 6933912572;

Αν θέλετε να μπλοκάρετε τις κλήσεις από το 693 391 2572 και να προστατεύσετε το τηλέφωνό σας από άλλες πιθανές απάτες, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή CallBlocker, η οποία αναγνωρίζει και μπλοκάρει αυτόματα όλες τις κλήσεις spam που εντοπίζουμε στον ιστότοπό μας. Το CallBlocker είναι μια δωρεάν εφαρμογή, τον τελευταίο χρόνο είχαμε περισσότερες από 1 εκατομμύριο λήψεις!

Call Blocker iOSCall Blocker Android

Πληροφορίες σχετικά με τα σχόλια

Λυπούμαστε πραγματικά που λάβατε μια άγνωστη κλήση από το 6933912572 σήμερα – καταλαβαίνουμε πόσο αγχωτικό μπορεί να είναι. Ελπίζουμε ότι τα σχόλια των χρηστών μας θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε μια ενοχλητική κλήση.

Ποια ήταν η εμπειρία σας; Βοηθήστε τους άλλους προσθέτοντας το δικό σας σχόλιο ή απευθυνθείτε στην κοινότητά μας για οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να έχουν.

Στειλτε αναφορα για εναν αριθμο τηλεφωνου

+ Προσθέστε περισσότερες λεπτομέρειες