Αποτελέσματα για τον αριθμό τηλεφώνου 6953034077

Cyta
Κινητό τηλέφωνο
5
gr Ελλάδα
 • από τον/την Ανώνυμος 

  Ξεφτίλες!

  likedislikearrow
 • από τον/την Ανώνυμος 

  ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΡΕΤΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ

  likedislikearrow
 • από τον/την Ανώνυμος 

  και επειδή ο ψεύτης και ο κλέφτης δε χαίρονται για πολύ, ετοιμάσου κυρία Αλεξάνδρα να τραγουδήσεις το : τι στέκεις μαραμένη μωρ Αλεξάνδρα... (και επειδή σίγουρα δεν το ξέρεις, θα σου το μάθω εγώ πολύ καλά!!! )

  likedislikearrow
 • από τον/την Ανώνυμος 

  ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΒΡΙΣΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ Κ ΤΗΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ. Η ΚΥΡΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΩ!

  likedislikearrow
 • από τον/την Ανώνυμος 

  Εάν ξαναπάρεις μεσημέρι
  αλήτισα θα κατέβω Αθήνα και θα σε σέρνω στο Σύφασμα με κρεμασμένη πινακίδα στο λαιμό σου

  likedislikearrow
bookmark

Πώς να μπλοκάρετε κλήσεις από το 6953034077;

Αν θέλετε να μπλοκάρετε τις κλήσεις από το 695 303 4077 και να προστατεύσετε το τηλέφωνό σας από άλλες πιθανές απάτες, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή CallBlocker, η οποία αναγνωρίζει και μπλοκάρει αυτόματα όλες τις κλήσεις spam που εντοπίζουμε στον ιστότοπό μας. Το CallBlocker είναι μια δωρεάν εφαρμογή, τον τελευταίο χρόνο είχαμε περισσότερες από 1 εκατομμύριο λήψεις!

Call Blocker iOSCall Blocker Android

Πληροφορίες σχετικά με τα σχόλια

Λυπούμαστε πραγματικά που λάβατε μια άγνωστη κλήση από το 6953034077 σήμερα – καταλαβαίνουμε πόσο αγχωτικό μπορεί να είναι. Ελπίζουμε ότι τα σχόλια των χρηστών μας θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε μια ενοχλητική κλήση.

Ποια ήταν η εμπειρία σας; Βοηθήστε τους άλλους προσθέτοντας το δικό σας σχόλιο ή απευθυνθείτε στην κοινότητά μας για οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να έχουν.

Στειλτε αναφορα για εναν αριθμο τηλεφωνου

+ Προσθέστε περισσότερες λεπτομέρειες